Inbraakbeveiliging

Inbraak prijkt bovenaan in de Belgische criminaliteitscijfers. De kans dat, vroeg of laat, inbrekers bij u over de vloer komen, bestaat. Een beveiligingsconcept zal ervoor zorgen dat inbrekers zo snel mogelijk gedetecteerd worden. Uit statistieken blijkt trouwens dat het inbraakrisico met 90% daalt als er inbraakdetectie aanwezig is.

Maak kennis met ons draadloos beveiligingssysteem waarmee een installatie efficiënt kan uitgevoerd worden. Verkiest u liever bedrading ? Geen probleem, de installatie kan ook volledig worden bekabeld.

Cqur staat in voor de plaatsing, aansluiting, programmeren en testen van uw systeem. Na het in dienst stellen en als alles goed werkt, krijgt u van onze technieker een uitgebreide opleiding en overloopt hij een samen met u de verschillende functies. Eveneens zal een gebruikershandleiding overhandigd worden. U heeft ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een meldkamer. Detectoren met camera zitten eveneens in ons gamma. Deze detectoren gaan menselijke bewegingen detecteren en deze visueel bevestigen. De camera neemt kleurenfoto's wanneer het systeem ingeschakeld is en ken deze via de centrale verzenden naar de meldkamer, een gebruiker of een extern opslagpunt.

Onze inbraakcentrales zijn ook voorzien om eventueel rook detectoren op aan te sluiten. De centrales hebben een ingebouwde GSM/GPRS en LAN kiezer. hierdoor is communicatie via een spraakbericht, SMS of GPRS met de gebruikers of met de meldkamer mogelijk.

Interventies en herstellingen inbraak

Onze dienst na verkoop is 24/7 actief om onze klanten bij te staan in geval van een technisch probleem.
Uw veiligheid komt voor ons op de eerste plaats.
TEL. 24/24 - 0470 080 116 info@cqur.be

Onderhoud inbraak

Vaak is een ongewenst alarm te wijten aan het niet of slecht onderhouden van het systeem. Door het beveiligingssysteem jaarlijks te onderhouden vermijdt u heel wat probleem. Vrijblijvend kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. We komen elk jaar langs om uw installatie te controleren en te testen. Ook de batterijen waarop de beveiligingssysteemen werken, worden elk jaar op deze manier gecontroleerd.

Overname bestaand systeem

Heeft u een bestaand systeem, dan kunnen wij het onderhoud overnemen en opnemen in ons onderhoudscontract. We komen elk jaar langs om uw installatie te controleren en te testen. Ook de batterijen waarop de beveiligingssysteem werken, worden elk jaar op deze manier gecontroleerd.

Bij Cqur kunt u terecht voor:


cqur icon burglar

INBRAAKBEVEILIGING

Voorkom ongewenste bezoek!

besmart icon camera

CAMERA BEWAKING

Altijd een oogje in het zeil !

besmart icon access

TOEGANGSCONTROLE

Wie, Waar, Wanneer?

besmart icon offerte

BRANDBEVEILIGING

Bescherm uw gezin tegen brand!