Residentiële Electriciteit

In samenspraak met bouwheer, bouwpromotor, architect, binnenhuisarchitect, … kan op korte termijn een volledige studie uitgewerkt worden voor de inrichting van privé woningen, appartementen, ... Wenst u een traditionele elektrische installatie of een domotica systeem op maat, alles is mogelijk. Wij begeleiden u eveneens bij de keuze en installatie van zowel binnen- en buitenverlichting met de nodige lichtstudies. Ook voor telefonie, parlofonie, videofonie, databekabeling, het automatiseren van poorten of hekken zijn wij uw partner. Het werk wordt steeds uitgevoerd en verzorgd tot in de puntjes, uiteraard volgens de wettelijke normen zodat op einde van de werken de installatie kan gekeurd en opgeleverd worden.

Niko Home Control

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimualtie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid. Be Smart Energy is een Niko Home Controle Qualified Installer.

Centraal stofzuigsysteem

Een centraal stofzuigsysteem geven uw huis een bijzondere dimensie. Comfortabel, modern en luxueus. De inbouw van een centraal stofzuigsysteem is een beslissing waarvan u een leven lang kan van genieten en die qua voordelen de gewone stofzuiger ver overtreft. Bovenal kost de installatie minder dan u denkt, de kleine investering betaald zich snel terug in verkregen comfort en gezondheid en in de meerwaarde die uw huis verkrijgt. Het merk waar wij het meest met werken is Thomas. 

Een huis gekocht ?

Bij de aankoop van een bestaande woning, een negatief keuringsrapport van een erkend organisme of is de installatie toe aan een upgrade naar de hedendaagse behoeften ? Geen probleem, met onze jarenlange ervaring kunnen wij de beste oplossing aanbieden naar wegwerken van de inbreuken of renovatie van de elektrische installatie . Het opmaken van eendraadsschema  en situatieschema  van bestaande installaties zit eveneens vervat in onze diensten. Bij renovatie doen we zowel de kleinere als de grote werken.

Portfolio-Residentiële Electriciteit

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Simple Item 1

  Simple Item 1

 • Simple Item 2

  Simple Item 2

 • Simple Item 3

  Simple Item 3

 • Simple Item 4

  Simple Item 4

besmart icon electriciteit

ELECTRICITEIT

Be Smart Energy levert, plaatst en onderhoud elektrische installaties steeds op maat van de klant.

besmart icon beveiliging

CQUR

Cqur, uw beveiligingspartner, om u te voorzien van gemoedsrust !

besmart icon zonnepanelen

ZONNEPANELEN

Be Smart Energy verwerkt verschillend factoren in in studiefase, zodanig dat het maximum rendement uit de installatie zal gehaald worden.

besmart icon offerte

OFFERTE? CONTACTEER ONS!

Advies, Technische expertise, Kwaliteit, Projectopvolging en Service staan bij ons voorop.besmart icon airco

Airco's

Wenst u in de warme zomermaanden graag verfrissing in uw kantoorruimte of woonkamer? Dan helpen u hier graag bij.

besmart icon laadpaal

Laadpalen

Be Smart Energy plaatst uw laadstation conform de regelgeving.